Parempaa toimintakykyä
joka päivä

Sähköinen ajanvaraus 040 514 2136

Hieronta ja urheiluhieronta

Nopeaa apua lihaskireyksiin

Axis Oy tarjoaa koulutetun hierojan ja urheiluhierojan palvelut Turussa. Kun kaipaat helpotusta esimerkiksi särkyyn ja lihasjännityksiin, varaa aika hierojalle.

Klassinen hieronta

Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä, jonka avulla pyritään vähentämään lihas- ja faskiakireyksiä. Lihaksia ja faskioita voidaan käsitellä hyvin monin eri tavoin ja ottein, ja tekniikat valitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pehmytkudoksia hieromalla faskioiden liuku ja lihasten joustavuus lisääntyvät sekä verenkierron, lymfakierron ja hermotuksen vapautuessa kudosten aineenvaihdunta vilkastuu. Samalla kudosten palautuminen ja korjaus tehostuvat.

Hieronnan vaikutukset

  • Rentouttaa
  • Lievittää lihasjännityksiä ja -särkyjä
  • Parantaa nivelten liikkuvuutta
  • Nopeuttaa palautumista ja paranemista
  • Auttaa liikkujan lihashuollossa
  • Ennaltaehkäisee vaivojen syntyä

Kysy myös yrityskäyntejä!

Tehokasta urheiluhierontaa

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan. Se sopii kaikenikäisille, niin urheilijoille kuin tavallisillekin ihmisille.

Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on tehokkaampaa, ja siinä käytetään monipuolisempia otteita. Passiiviset venytykset, mobilisoinnit sekä palauttavat ja valmistavat hierontatekniikat toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Lisäksi koulutetuilla urheiluhierojilla on laajempi koulutus urheiluvammoista sekä niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta.

Usein urheiluhieronta mielletään virheellisesti voimakkaammaksi kuin klassinen hieronta, mutta tekniikoiden voimakkuutta säädellään asiakkaan iän, fyysisen kunnon, terveydentilan ja tarpeen mukaan. Urheiluhieronnasta löytyy monipuolisia tapoja hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Urheiluhieronta on lähes välttämätön osa lihashuoltoa nykypäivän ammattiurheilijoille ja tavoitteellisille aktiivikuntoilijoille. Hierontaan liitetään eri metodeja ja tekniikoita riippuen urheilijan senhetkisistä tarpeista ja vaatimuksista. Samalla huomioidaan hieronnan vaikutukset urheilijan harjoitus- ja kilpailuohjelmiin.

Sähköinen ajanvaraus

Meiltä myös lahjakortit.

Kokenut urheiluhieroja Turussa

Urheiluhierojamme Marko Kinnunen on toiminut turkulaisen Anders Trojansin trainerina. Tällä hetkellä hän keskittyy amerikkalaisen jalkapallon Suomen miesten ja U19-maajoukkueisiin.

Markolla on vahva osaaminen urheiluteippauksesta, jonka lisäksi hän käyttää kinesioteippausta. Tarvittaessa Marko tekee asiakkaille myös kuntosaliohjelmia ja ohjaa ohjelman asiakkaalle P&P Fitness Centerin tiloissa.

”Urheiluhieronta sopii erinomaisesti nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista”, Marko toteaa.

Marko Kinnunen
koulutettu hieroja, urheiluhieroja
p. 040 514 2136

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse