Hieronta ja urheiluhieronta

30 min 25€, 45 min 39€, 60 min 47€, 90 min 63€ - kysy myös yrityskäyntejä!

Hieronta on pehmytkudosten käsittelyä, jonka avulla pyritään vähentämään lihas- ja faskiakireyksiä. Lihaksia ja faskioita voidaan käsitellä hyvin monin eri tavoin/ottein ja tekniikat valitaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Pehmytkudoksia hieromalla faskioiden liuku ja lihasten joustavuus lisääntyvät, kudosten aineenvaihdunta vilkastuu verenkierron, lymfakierron ja hermotuksen vapautuessa ja näin kudosten palautuminen/korjaus tehostuu. Hieronta

  • rentouttaa
  • lievittää lihasjännityksiä ja –särkyjä
  • parantaa nivelten liikkuvuutta
  • nopeuttaa palautumista/paranemista
  • auttaa liikkujan lihashuollossa
  • ennaltaehkäisee vaivojen syntyä

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja sopii kaiken ikäisille  niin urheilijoille kuin ns. tavallisillekin ihmisille. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on tehokkaampaa ja siinä käytetään monipuolisempia otteita: passiiviset venytykset, mobilisoinnit, palauttavat ja valmistavat hierontatekniikat toteutetaan asiakkaan tarpeen mukaan. Lisäksi koulutetuilla urheiluhierojilla on laajempi koulutus urheiluvammoista sekä niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Usein urheiluhieronta mielletään virheellisesti voimakkaammaksi kuin klassinen hieronta, mutta tekniikoiden voimakkuutta säädellään asiakkaan iän, fyysisen kunnon, terveydentilan ja tarpeen mukaan. Urheiluhieronnasta löytyy monipuolisia tapoja hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia tuki ja liikuntaelinvaivoja.

Urheiluhieronta on lähes välttämätön osa lihashuoltoa nykypäivän ammattiurheilijoille ja tavoitteellisille aktiivikuntoilijoille. Hierontaan liitetään eri metodeja ja tekniikoita riippuen urheilijan sen hetkisistä tarpeista ja vaatimuksista huomioiden hieronnan vaikuttavuus suhteessa urheilijan harjoitus ja kilpailuohjelmiin.

Urheiluhierojamme Marko Kinnunen toimii Turkulaisen Anders Trojansin huoltajana, joten hänellä on vahva osaaminen myös urheiluteippauksesta, jonka lisäksi hän käyttää kinesioteippausta. Tarvittaessa Marko tekee asiakkaille myös kuntosaliohjelmia ja ohjaa ohjelman asiakkaalle P&P Fitness Centerin tiloissa.

”Urheiluhieronta sopii erinomaisesti nykyajan kiireiseen elämänrytmiin rentouttamaan ja palauttamaan elimistöä päivittäisistä rasituksista.” 

Suosittele meitä

Olemme SoMessa:

  • Facebook